0709-210103 info@tkmab.se

Jobba hos oss

Vi söker dig som Platschef – nybyggnation

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av nybyggnationsprojekt.

Platschefen är en av de viktigaste rollerna inom TKM. Som Platschef har du det yttersta ansvaret för att driva ditt team från start till färdigt – besiktigat och överlämnade. Vi på TKM förordar, var en till sitt. Under de senaste 10-15 åren har fokus varit mer på ekonomi, prognos och uppföljning. Inte så mycket fokus på själva byggnationen. Vi på TKM menar, om du som platschef ser till att leverera av kunder, beställare och bolagets uppsatta intentioner och mål, så bygger vi ett lag runt dig som bistår dig med uppföljning, kontroll, prognos mm.

Vi på TKM kommer inte ha några kollektivanställda, utan genom vårt kontaktnät sätter vi ihop de bästa teamen för de kommande arbeten som är tänkt skall utföras. Kanske har du någon bra kontakt till oss på TKM?!.

Rollen som platschef innebär istället att du bygger lag och samarbetar med kund, beställare, leverantör, underleverantör och externa konsulter. Du är den person som projektet kan luta sig på när övriga projektmedlemmar känner motvind. Du är projektets nav och inspiratör, du växlar upp när alla andra växlar ned. För att driva igenom det som vi har kommit överens om.

Du ser till att arbetsmiljöplaner, arbetsberedningar, skyddsronder, miljöinventeringar sköts på ett adekvat och noggrant sätt. Du påkallar projekterings-bygg-samordningsmöten eller vad det än må vara. Du handlar upp dina underentreprenörer själv, beställer material och tar hjälp av inköpsavdelningen (kommande).

Dina egenskaper och erfarenheter

Denna typ av tjänst, Platschef nybyggnation söker vi dig som har byggteknisk kompetens och flerårig erfarenhet som ledare för entreprenader inom hus, kontor och industrier.  Vi värderar dina personliga egenskaper högt och att du är intresserad av att arbeta och vägleda ditt lag efter våra gemensamma värderingar. Du är ansvarstagande entreprenör med förmågan att se helheten. Hit skall vi, vi har olika roller med ett gemensamt mål. Vidare är du duktig på planering, organisera, arbeta strukturerat.

Dina utmaningar

Som platschef på TKM har du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar ifrån att beställningen skrivits på till att vi lämnar över till nöjda kunder. Du kommer i större del få arbeta självständigt och utveckla platschefsrollen efter eget önskemål.

Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål med fokus på tid, kvalitet och ekonomi. Dina arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut beroende på i vilket skede projektet befinner sig. Dagarna består av en stor del möten med både medarbetare och underentreprenörer. Utmärkande för TKM:s byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom kalkyl, inköp och projektering.

Jobbansökan@tkmab.se

Avslutningsvis

Som Platschef hos TKM jobbar du i en organisation som är mån om sin personal, förståelse för att familjesituationer ändras och där flexibilitet främjas, viktigaste är att arbetet blir gjort. Du kommer ingå i ett team med starka entreprenörer med korta beslutsvägar.

Koncernbeskrivning

TKM Construction AB ingår i MAKI-Holding. MAKI holding äger Helsingborgsfasad o kakel och MKM Fastigheter samt TKM Construction. Inom koncernen kan vi således utföra fasadarbeten samt mindre snickeriarbeten med målning för vidare använda MKM Fastigheter när det kommer till utveckla bostäder och exploatera mark.  

MAKI Holding är på många sätt en komplett leverantör när det kommer till entreprenadtjänster.

Ted Mårtensson
Alexander Lindfors
Cecilia Johansson
Ekonomiansvarig
073-723 9148
Kim Svensson
0708 – 44 78 81