0709-210103 info@tkmab.se

Nya Hedvallska kännetecknas av samspråkiga funkishus med vitputsade fasader och generösa tomter som vetter mot solen. Planlösningarna är luftiga och anpassade för den stora familjen. Du kan välja på tre till fyra sovrum för större variation i ditt boende.

Kvalitativa hus som byggs i lättbetong, i två fulla plan om totalt 128 kvadratmeter. Invändiga materialval i klassisk stil och färgsättning och med möjlighet till kostnadsfria ändringar. Bottenvåningen har genomgående golvvärme.
Lägg där till två helkaklade badrum, delvis integrerade vitvaror, en separat tvättstuga, genomgående ljusa ytskikt och en köksö att umgås kring som modernt vetter mot vardagsrummets öppna ytor.

Carporten ingår i entreprenaden och tomterna grovplaneras för att smidigt bana väg för ett lättplanerat och grönare boende.

Nya Hedvallska ligger naturskönt beläget i Bjuv mellan befintlig bebyggelse och områdets välbesökta idrottsplatser. Här bor du i ett område med högt anseende, med närhet till både förskola, skola, mataffärer och omsorg.
Helsingborg nås på 10 minuters bilfärd och Skånetrafikens Pågatåg eller regionbussar tar dig varthän du önskar.

Inflytt preliminärt Oktober/November 2018.

För mer information klicka här